Valmennus ja opetus

Valmennus- ja opetushinnasto

TPGA opetus, kurssit ja tapahtumat

TALVITREENIT 2017/18

PGA pro Kari Bakker järjestää talvitreenit JN Areenalla Impivaarassa. Talvikurssi on erinomainen tapa viedä peli uudelle tasolle talven aikana osaavan Pron opastuksella.

Talven aikana käydään monipuolisesti läpi golfin eri lyöntitekniikat ja kurssilaiset saavat myös henkilökohtaiset harjoitteluohjeet.

  • kurssin hinta 490€
  • talvikurssiin kuuluu 15 ohjattua harjoituskertaa
  • lisäksi 1 henkilökohtainen valmennustunti
  • kurssi sisältää golfhallin paikka- ja pallokustannukset
  • kursseja alkaa marraskuun ja joulukuun aikana
  • ryhmän koko on 4-6 pelaajaa

 

Akatemian opetus- ja valmennustoiminta tarjoaa kaikentasoisille pelaajille golftietoa ja -taitoa, jotta golfin pelaaminen olisi mahdollisimman hauskaa. Valmennusta ja valmennusryhmiä on tarjolla yksityis- ja ryhmätunteina aikuisille, junioreille, aloittelijoille sekä yritysasiakkaille.

Kilpapelaajille Akatemia tarjoaa polun amatöörigolfista ammattilaisgolfiin. Akatemiavalmentajilla on käytännön kokemusta kilpapelaajien kehitysjaksoista ja pelaajien golfurasta. Valmennuksen suunnitelmallisuus ja pelajille räätälöidyt henkilökohtaiset valmennuspolut takaavat laadukkaan tekemisen ja avaavat erinomaiset kehittymismahdollisuudet kilpagolfuralla.Valmennusohjelma mahdollistaa myös sen, että valmentaja on mukana akatemiapelaajien tour-kilpailuissa ja harjoituskierroksilla. Säännölliset tapaamiset ja keskustelut valmentajien kanssa auttavat pelaajaa tunnistamaan omaa kehittymistään pelaajana ja siten saavuttamaan asetetut tavoitteet.

 

Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä oma polkusi!

 

9-TASOINEN GOLFPOLKU

1  2  3  4  5  6  7  8  9