Akatemia

Tour Players Golf Academy 

Tour Players Golf Academy (Akatemia) on syntynyt tarpeesta tarjota kaikille golfin pelaajille tasokasta ja yksilöllistä valmennusta. Akatemia tarjoaa pelaajille polun amatöörigolfista ammattilaisgolfiin. Akatemian valmentajilla on käytännön kokemusta kilpapelaajien kehitysjaksoista ja siihen liittyvistä asioista. Innostava ilmapiiri ja laadukas tekeminen ovat pohjana kaikelle Akatemian toiminnalle.

Yrityksillä on mahdollisuus tehdä yhteistyötä Euroopan ammattilaistoureilla pelaavien kanssa tai ammattilaisiksi pyrkivien lahjakkaiden junioripelaajien kanssa. Tavoitteena on tarjota yhteistyökumppanille näkyvä ja laadukas urheilijatuote suomalaisen golfin huipulla. Golfammattilaisten realistinen ja tavoitteellinen tekeminen antaa yhteistyökumppaneille näköalapaikan golfammattilaisen menestyksessä.


Kilpapelaajan Tour Players Golf Academy

Akatemian päätarkoitus on antaa kilpapelaajille tasokasta ja riittävää valmennusta sekä tarjota pelaajille mahdollisuuden kehittyä haluamalleen tasolle. Akatemiapelaajien tavoitteita ovat oman ikäluokkansa Suomen kärkitaso ja menestyminen kansainvälisissä kilpailuissa. Ammattilaistourit on monelle luonnollinen jatke amatööriuran jälkeen.

Akatemian käytössä on kansainvälistä valmennusta edellyttävä Trackman -tutkalaite ja korkeatasoiset high speed -videokamerat. 

 

 Lue lisää valmentajista Valmentajat

 

9-TASOINEN GOLFPOLKU

1  2  3  4  5  6  7  8  9